We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

A prop de lluny

by Estruç

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Potser ja no et miro Potser ja ni et sento Potser quan somio i no et trobo Potser ja podrem parlar Amb tu Sense tu
2.
Que ja ho sé

about

«A prop de lluny» és un single digital amb dos temes d'Estruç, gravats per aparèixer a un recopilatori ideat per en Milo on hi apareguessin grups d'aquí i grups d'allà que haguessin passat per l'estudi.

«Que ja ho sé» és un tema de guatequecore reiteratiu, primer aparegut com a "Matrioixques" allà al recopilatori "Monotemas #1" de La Nada Colectiva, i aquí presentat com una nova versió a la cara B.

«A prop de lluny» també és la cara A d'aquest single, un tema de dreamy afrobeat que parla de com podem parlar amb qui tenim lluny però tan a prop a la vegada, dels moments on aquí i allà es rebreguen i desapareixen. Aquesta cançó l'hem dedicada a la nostra amiga Helena.

credits

released February 19, 2019

Composat, tocat i cantat per Estruç (Ota Quílez, Joel Santaeulària i Marià Codina). Gravat, mesclat i masteritzat a l'estudi Hukot de l'Hospitalet de Llobregat per en Milo Gomberoff l'agost del 2018. Il·lustració de la portada feta per en Weston Razooli de Psychic Films.

license

all rights reserved

tags

about

Estruç Barcelona, Spain

contact / help

Contact Estruç

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Estruç, you may also like: